1 Ağustos 2012 Çarşamba

SAÇLARIM YANDI 

                   son günlerde artan bir ivmeyle ,saçlarım yandı  diyen insan sayısında bence inanılmaz bir artış söz konusu.bu kadar teknolojik gelişmelerin arasında saç tellerimizi de sigortalatmamızın zamanı geldi galiba.
alt tarafı bir iki balyaj attırmak istenirken saçtelleri tel tel kopan kişiler ne yapacağını bilemeden çaresizce saçlarını kestirmek zorunda kalıyor , bu sabahta mailimi açtığımda ilker yavruturk.com sayfamızı ziyaret eden ve bu mağduriyetine çare arayan bir bayan daha ağlamaklı ve gerçekten aciz bir durumda kalmanın acısını yaşarken bizlerden çare aradı.

                    araştırma geliştirme projelerinde geniş kapsamlı çalışmalar yaptığımdan dolayı sorunu çözecek ürünler açısından oldukça zengin bir malzeme koleksiyonum olduğunu söyleyebilirim ama yinede ,saçlarınızı yakmadan renk değiştirilebileceğinin gerçeğini tüm kuaför dostlarımla ve sizlerle paylaşmaya hazırım..

                     mevsim değişimleri,iş veya eş sorunları ,değişme arzusu hepimizi yenilenme ve daha iyi hissetme arzusuna itebilir.saç rengi  kahve iken, bakır rengini denemek her kadının hakkı. sarıyken platin de olsun diye düşünmenizde bir sakınca yok . ama eğer kuaförünüzün bir anlık dalgınlığı yada belirlenemeyen bir nedenle saçlarınızı kaybedebilirsiniz. ozaman ne olacak?.para yada bakımlar saçlarınızı size geri verebilirmi?. saç deriniz yandığında aynı yerden yeniden saç çıkabilecekmi.

                      bir mağazadan şapka aldığınızı farz edelim eve geldiğinizde şapkanın içinde kocaman bir delik  olduğunu fark ettiniz ve size yakışmadığını düşünüyorsunuz, yarın faturanızla giderek değiştirme şansınız olduğunu bildiğinizden içiniz rahat bir uyku çekmeniz de bir sakınca görünmüyor. 
peki ,"saç tellerinizin uçlarının sanki saman parçası gibi koptuğunu fark ettiniz"! .şimdi ne olacak ..?

                      çok ünlü bir avukat ile bu sorunu paylaştım.hemde o kadar ünlü ki 4-5 ay kadar önce balyoz davasındaydı. uzun zamandır kendisini göremiyorum .bana verdiği cevap çok açıktı."birinci dereceden insan öldürmeye teşebbüsten dava açılabilirmiş"  .evet türkiyede ki yasalardan bahsediyoruz.insan haklarımızın nerelere kadar gideceğini bilmekten bahsediyoruz.

meslek hayatımda öyle ilginç durumlarla karşılaştımki.saçlarını platin yaptırmak isteyen bir genç bayan elinde sanki kaygan bir yosun varmışçasına berbat bir saçla yanımıza geldiğinde gördüğüm durum karşısında şok olmuştum.saç derisinden itibaren kopmuş ve cildi tahriş olmuş saçlarla da karşılaştığım oldu.çok sevdiğim bir kuaför arkadaşımın salonundan gelen gerçekten psikolojisi bozulmuş durumda bir bayan daha hatırlıyorum.arkadaşım kendisinin itiraf ettiği bir durum varki gerçekten "bir anlık ihmalden" kaynaklanan bu durum  onunda UYKULARINI KAÇIRMIŞ VE VİCDANEN RAHATSIZ OLMASINA SEBE OLMUŞTU.

neyseki saçları yanan kişilere tek seansta kalıcı sonuç veren uygulamalar artık mümkün ve budurmdaki herlkese ücretsiz saç bakımı yapmaya devam ediyoruz.

bilinçlendğimiz zaman hem kuaför hemde saçlarını kuaförlere emanet eden bayanlar daha emniyetli hissedebilirler .aksi halde kimse saç boyatırken saçlarını kaybetmek istemez ve hiç bir kuaförde bir anlık dalgınlığı sebebiye insan öldürmeye teşebbüsten yargılanmak istemez..

size iyi renk değişimleri dileyerek sevgilerimi yolluyorum.

saç tasarımcısı