16 Mart 2012 Cuma

kes şu saçlarını ,zaten boşanmışsın .!!!

Bosanan ciftlerin ilk isi saclarini kestirmek.
Acaba Sac tasarlatmak insan psikolajisine pozitif katkilar saglar mi?
Iste tum bu konular insan hayatinda sac modelinin ne kadar inemli oldugunun isaretleri, sac tasarim konusu tum dunyada insalarin rahatlama ve arinma terapisini animsatan seanslara kadar gidiyor.
Hindistanda bir koyde evlenene kadar saclarini uzatan genc kizlar dugun gunu saclarini kazitarak tapinaklarina bagisliyarak sukranlarini sunarken , modern dunyada bosanma davasi biten kadinlar da saclarini kestirerek hayata yenilenmek ve yeniden baslamak istediklerini soyluyorlar..yada topluma ben bunlalimdayim benden uzak durun da diye bilirler..bunu ancak yasayan anlar..
Erkeklerde de durum ayni. Askere giderken tras olsuruz, evlenirken sinek kaydi olmali, uzatirsak kiz gibi derler kazitirsak deli, orta bir yol bulmak lazim bu ara muhtesem suleymanin sakallari mode bir ara david beckham in saclariydi populer olan. Ama bu degisim psikolojilerle dogru orantili ve hic bitmeyecek.
En dogru kuaforu bulan sakin birakmasin bir kuaforden digerine kosmadan aliskanliklar elde ederek temiz ve sizi duyan bir kuafor hem psikolog hem modaci hem arkadas hem de sirdas olabilir..
Belki mahallenizde belkide cok uzakta bir semte  olabilir bagdat cadesindeki yerime kucuk cekmeceden gelende var bakirkoydende , gecen gun kirklarelinden gelen cift gercekten cok ozeldi. Esiyle gelen bayan hem esinin trafikte nasil uyudugunu anlatti hemde araba kullanirken 1 saat gecikmeseine neden olan trafige aldirmadigini..
Hayat akip giderken yaninizda tasiyacaginiz yasam formunuzu sizde olusturabilirsiniz. Tek yapmaniz gereken kuaforunuze guvenmek ve aramak..!!

Ne demis mevlana arayan belasinida bulur mevlasinida..
Bu arada saci yanan , yipranan bayanlara dunyada ki en gelismis sac bakim urunleriyle bakim yapmaya devam ediyoruz..
Bekleriz..ve tum kuafor dostlarimizla bu bilgilerimizi paylasiyoruz.

Saygi ve sevguilerimle.
Ilker yavrutürk

Hiç yorum yok: