13 Mart 2012 Salı

web sayfamız

bu gün yoğun bir şekilde web sayfamızı yenilemeye çalışıyoruz,öncelikle saç tasarım ve güzellik bölümünün ayrı olduğunu anlaşılır şekilde anlatmalıyız.ardından gelin saçları.com ve kıvırcık saçlar .com u satın aldık.tasarımlarını bitirip yayına sokmamız 2 ayı alacak ama çok iyi olacak.
bu arada mayısta kuaförlere yönelik ilk eğitimlerimi veriyorum arzum mozmetik sınıf açtı bile bende çok iyi hazırlanıyorum..
2012 için en önemli planlarımdan biride paul mıtchell ürünlerini ülkemize yeniden kazandırmak.nisan 26 da almanya dan gelecek olan yönetim takımı bizi yakından tanıyacsak ve elbetteki çok şaşıracaklar..acarkente açacağımız ofis 1 nisana hazır ve burada YAVRUTÜRK saç tasarım akademiside hayata geçecek..eğitim satış ve satış sonrası tüm teknik detayların hayat bulacağı bir mekana hoş geldiniz demeye az kaldı..4 katlı ve 1000 metrekarelik bu mekan saç modasına katkıda bulanacak alt yapıya sahip..a dan z ye saç hakkında her şey bizden sorulur..
kaynaktan ,protez sistem saç şlavelerine hatta kaş eklemeye kadar çok geniş ve işinde uzman bir alt yapımız olduğunu bilmem bize bile inanılmaz ama bir o kadarda hoş geliyor..

herkese selam yola devamm..yolun daha başındayız çünki..
sevgiler.ilker..:)

Hiç yorum yok: